Souhlas s ukládáním cookies

  1. Kateřina Pavlíčková užívá na této webové stránce soubory cookies, které jsou zde užity za účelem měření návštěvnosti webu, cílení reklamy, přizpůsobení zobrazení webových stránek www.businessgram.eu. Cookies pro měření návštěvnosti webu a přizpůsobení zobrazení webových stránek jsou zpracovávány na základě oprávněného zájmu správce. Cookies pro cílení reklamy jsou zpracovávány na základě vašeho souhlasu.

     

  2. Údaje, které provozovatel takto získá, mohou být zpřístupněny dalším zpracovatelům, zejména provozovatelům služeb a platforem Google, Facebook, MailerLite, Hotjar, a případně dalším poskytovatelům zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době Kateřina Pavlíčková nevyužívá.

 

  1. Webové stránky lze používat i v režimu, který neumožňuje sbírání údajů o chování návštěvníků webu.

 

  1. Sbírání údajů o chování návštěvníků webu je aktivováno z podnětu návštěvníka webu.

 

  1. Souhlas udělujete na dobu, která je uvedena dále u jednotlivých marketingových cookies. Souhlas se sbíráním údajů souborů cookies pro marketingové účely lze vzít kdykoliv zpět, a to pomocí změny nastavení příslušného internetového prohlížeče.

 

  1. Shromážděné cookies soubory jsou zpracovány prostřednictvím:

 

  • služby Google Analytics, provozované společností Google Inc., sídlem 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA. Sesbírané cookies soubory jsou následně společností Google Inc. v souladu se Zásadami ochrany soukromí, dostupnými na https://www.google.com/intl/cs/policies/privacy/#nosharing.
  • služby Facebook Pixel, provozované společností Facebook Inc., sídlem 1601 Willow Road, Menlo Park, CA 94025, USA. Sesbírané cookies soubory jsou následně společností Facebook Inc. v souladu se Zásadami ochrany soukromí, dostupnými na https://www.facebook.com/full_data_use_policy.

     

    7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle zákona o ochraně osobních údajů máte právo:

  • požadovat po správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává,
  • vyžádat si u správce přístup k těmto údajům a tyto nechat aktualizovat nebo opravit,
  • požadovat po správci výmaz těchto osobních údajů – výmaz správce provede, pokud není v rozporu s platnými právními předpisy a oprávněnými zájmy správce,
  • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů obrátit se na správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů.
  1. Kateřina Pavlíčková shromažďuje na svých webových stránkách následující soubory cookies:

Cookies třetích stranGoogle Analytics pro získání statistických informací | expirace dle nastavení prohlížeče, popřípadě do odstranění.

Cookies třetích stran – Facebook Pixel pro identifikaci v rámci reklamní sítě společnosti Facebook, opětovné cílení reklamy (retargeting) | expirace po 180 dnech.